Hammerfest Energi

Om Hammerfest Energi

Den nye tv-opplevelsen

get-hage-ipad-hanne-aleksander-014

Snart lanserer vi en helt ny tv-opplevelse som er tilpasset en moderne hverdag. Se tv akkurat når det passer deg, start programmer forfra og bruk Get tv-app til å strømme tv hvor du vil. Vi inviterer til en helt ny måte å se tv på!

tvtilbud

 

 

 

Nytt design
Med den nye tv-opplevelsen på Get Box II får du tilgang til enda mer innhold. Det nye designet er laget for å hjelpe deg til å finne fram, og utforske, alt du kan se med get.

 

 

 

 

 


startforfra

 

 

 

   

Start forfra
Med Start forfra kan du starte de fleste tv-programmer helt på nytt. Start forfra fungerer på de fleste programmer fra de mest populære tv-kanalene.

 

 

 

 

 

 

 

reprise

 

 

 

Reprise
Med Reprise kan du se tusenvis av tv-programmet som er sendt på de mest populære kanalene den siste uken. I tillegg til å anbefale deg programmer vi tror du liker, har vi samlet programmer i samme sjanger slik at det er enklere å finne det du leter etter.

 

 

 

 

 

pofile

 

 

 

Personlige profiler
Get Box II tilpasser seg din personlige profil. Med profiler kan alle i familien lage sin egen liste med favorittkanaler og få anbefalinger baser på hva man liker best og ser mest på.

 

 

 

 

 

 

     

app

 

 

Apper på TV
Nå får du strømmetjenester rett på Get-boksen. Med Get Box II får du enkel tilgang til de bestefra internett, rett på tven din.

 

 

 

 

 

 

     

get-hage-iphone-hanne-068

 

 

 

Get tv-app
Med Get tv-app for nettbrett og mobil kan du strømme tv-programmer, filmer og serier fra Get uansett om du sitter hjemme, på bussen eller på hytta.

 

 

 

 

 

 

     

remote

 

 

 

Ny fjernkontroll
Fjernkontrollen er designet for å spille sammen med den nye tv-opplevelsen. Fjernkontrollen er enkel å bruke og har en rekke smarte snarveier og funksjoner. Get tv-app blir en fjernkontroll når du er koblet til det trådløse nettet fra Get Box II og snur nettbrettet eller mobilen vertikalt.

 

 

 

 

 

 

 

Forsiden