Hammerfest Energi

content for Varsel forside Om Hammerfest Energi
get-tv-stue-jonas-martine-056

Premium

Filmfrelst eller fotballfjols? Vi har premium-tilbudet til deg som vil ha direktesendt fotball fra alle toppligaene i Europa, og et massivt film- og serietilbud fra blant annet TV2, Viasat og Cirkus. Her får du alt - det er ingenting vi ikke har!

*Forutsetter Telia TV og bredbåndsleveranse fra oss.

 • TV 2 Sport Premium kr 749,00 pr.måned Bestill

  Få med deg Engelsk fotball fra den øverste divisjon, over 220 kamper fra verdens tøffeste fotballiga Premier League.

 • Viasat Premium kr 399,00 pr.måned Bestill

  Europeisk toppfotball, med UEFA Champions League, La Liga, Serie A og Ligue 1, i tillegg til et stort utvalg av filmer, serier og dokumentarer i alle sjangre.

 • Viasat Sport kr 349,00 pr.måned Bestill

  Viasat gir deg europeisk toppfotbal som UEFA Champions League, La Liga, Serie A og Ligue 1! Du ser også de største begivenhetene fra bl.a. Formel 1, NHL, boksing og golf!

 • Viasat Film kr 229,00 pr.måned Bestill

  Viasat Film er størst på filmrettigheter uansett sjanger. Vi har alltid en film du har lyst å se enten det er action, drama, komedie, familiefilm eller en filmklassiker det er lenge siden du har sett. Vi har samlet en kanalpakke fullstappet med film i HD - helt uten reklameavbrudd.

 • TV 2 Sport Premium med C More Film og Serier kr 799,00 pr.måned Bestill

  Denne pakken gir deg alt fra TV 2 Sport Premium og C More Film og Serier - et komplett underholdningstilbud for hele familien. Du får både norsk og engelsk fotball og mye mer underholdning fordelt på10 sportskanaler og 6 film- og seriekanaler.

 • C More Film og Serier kr 99,00 pr.måned Bestill

  Film- og seriepakken fra C More tilbyr de nyeste storfilmene og seriesuksessene uten reklameavbrudd. C More tilbyr et bredt utvalgt av underholdning for både store og små med over 3500 film- og serieepisoder.

Forsiden