Hammerfest Energi

content for Varsel forside Om Hammerfest Energi

Telia TV

devices-7

Med Telia TV får du Norges bredeste utvalg av TV- og strømmetjenester - alt på ett sted! 


Kanalpakker

 • TV & Strømming - 50 poeng

  TV & Strømming - 50 poeng

  Med TV & Strømming - 50 poeng har du alltid de mest populære TV-kanalene, norske kvalitetsfilmer og digital radio. Dette er en startpakke som gir deg 50 poeng til rådighet som du kan benytte i kanalvelgeren for å tilpasse ditt TV-innhold.

  Merk: Det forutsettes at det er installert fiber eller hybridfiber, hvis ikke kommer installasjonskostnadene i tillegg. Installasjon fiber: 0,- Hybridfiber 2495,- om det ikke er planlagt utbygging av fiber der innen 6 mnd.

 • TV & Strømming - 60 ekstra poeng

  TV & Strømming - 60 ekstra poeng

  Få 60 ekstra poeng for kun kr. 149,- ekstra pr måned. Perfekt for deg som liker det enkelt og setter pris på et bredt utvalg! Med denne pakken får du totalt 110 poeng til rådighet som du kan benytte i kanalvelgeren for å tilpasse ditt TV-innhold enda mer.

  *Dette er en tilleggspakke og forutsetter abonnement på grunnpakken TV & strømming - 50 poeng.

 • Mer underholdning

  Mer underholdning

  Filmfrelst eller fotballfjols? Vi har premium-tilbudet til deg som vil ha direktesendt fotball fra alle toppligaene i Europa, og et massivt film- og serietilbud fra blant annet TV2, Viasat og Cirkus. Her får du alt - det er ingenting vi ikke har!

  *Forutsetter Telia TV og bredbåndsleveranse fra oss.

Dekodere

 • Telia box - Inkludert i abonnement

  Telia box - Inkludert i abonnement kr 0,00 pr.måned Bestill

  Telia box er liten og diskré, men bugner av teknologi. Her får du den kraftigste TV- og strømmeboksen på det norske markedet - med stemmestyring, innebygget Chromecast, tilgang på tusenvis av apper og den beste bildekvaliteten med 4K.

 • Opptaksfunksjon

  Opptaksfunksjon kr 99,00 pr.måned Bestill

  Med opptaksfunksjon får du mulighet til å ta opp inntil 500 timer. Dine opptak blir tilgjengelig både på Telia box, mobil-app og på nett-TV!

 • Ekstra Telia box

  Ekstra Telia box kr 49,00 pr.måned Bestill

  For deg som behøver en ekstra Telia box!

Forsiden