Hammerfest Energi

paskekampanje-2
Med tv fra Get og Hammerfest Energi er du sikret den beste brukeropplevelsen og har full frihet til å skreddersy sin egen tv-hverdag. Du får en verden av muligheter og vi har alle tv-kanalene du måtte ønske deg. Du finner garantert det innholdet du vil se.
Velkommen til din helt personlige tv-opplevelse!

 

Kanalpakker

 • Start

  Start

  I Start har du alltid de mest populære tv-kanalene, norske kvalitetsfilmer, digital radio og musikktjenesten Stingray inkludert. Med Start har du 50 poeng til disposisjon.

 • Familie

  Familie

  På alle kanalene. Enkelt og greit - uten å måtte velge. Perfekt for deg som liker det enkelt og setter pris på et bredt utvalg. Kun 149,- ekstra pr måned. Med Familie har du 110 poeng til disposisjon.

 • Mer underholdning

  Mer underholdning

  Filmfrelst eller fotballfjols? Vi har premium-tilbudet til deg som vil ha direktesendt fotball fra alle toppligaene i Europa, og et massivt film- og serietilbud fra blant annet TV2, Viasat og Cirkus. Her får du alt - det er ingenting vi ikke har!

Dekodere

 • Get Box Mikro

  Get Box Mikro kr 49,00 pr.måned Bestill

  Vår mikroboks leverer basisbehovet: TV i full HD. Lynrask zapping med verdens minste tv-boks!

 • Get Box II

  Get Box II kr 129,00 pr.måned Bestill

  Get box II er vår beste boks. Du kan spole, pause og ta opp programmet, du kan starte programmer forfra, eller se hele programmer i reprise.

Forsiden