Hammerfest Energi

Om Hammerfest Energi

SE PREMIER LEAGUE UT AUGUST FOR KUN 99,-

pl_stort_banner-2

Tilbudet gjelder t.o.m. 13.06.18. Du betaler kr. 99,- frem til 01.09.18, deretter gjelder kampanjepris 349,- uten binding i 12 måneder.

Tilbudet gjelder kun nye kunder.

For bestilling: ring kundesenteret på tlf.  78428200.

Kanalpakker

 • Start

  Start

  I Start har du alltid de mest populære tv-kanalene, norske kvalitetsfilmer, digital radio og musikktjenesten Stingray inkludert. Med Start har du 50 poeng til disposisjon.

  Merk: Det forutsettes at det er installert fiber eller hybridfiber, vist ikke kommer installasjonskostnadene i tillegg. Installasjon fiber: 4495,- Hybridfiber 2495,-. 

 • Familie

  Familie

  På alle kanalene. Enkelt og greit - uten å måtte velge. Perfekt for deg som liker det enkelt og setter pris på et bredt utvalg. Kun 149,- ekstra pr måned. Med Familie har du 110 poeng til disposisjon.

 • Mer underholdning

  Mer underholdning

  Filmfrelst eller fotballfjols? Vi har premium-tilbudet til deg som vil ha direktesendt fotball fra alle toppligaene i Europa, og et massivt film- og serietilbud fra blant annet TV2, Viasat og Cirkus. Her får du alt - det er ingenting vi ikke har!

Dekodere

 • Get Box Mikro

  Get Box Mikro kr 49,00 pr.måned Bestill

  Vår mikroboks leverer basisbehovet: TV i full HD. Lynrask zapping med verdens minste tv-boks!

 • Get Box II

  Get Box II kr 129,00 pr.måned Bestill

  Get box II er vår beste boks. Du kan spole, pause og ta opp programmet, du kan starte programmer forfra, eller se hele programmer i reprise.

Forsiden